#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Akreditovaný live stream

Akreditovaný live stream

Výzva v době pandemie

Spojit se s ostatními na dálku, aniž by se člověk musel vystavovat riziku nákazy, bylo v období pandemie covidu-19 klíčové. Online streaming tak získal na popularitě a zájem o tento způsob komunikace přetrvává i nadále. Na začátku roku 2021 Meditorial přišel s novým produktem akreditovaných livestreamů – živě přenášených odborných přednášek. Lékaři po jejich zhlédnutí získají kredity v rámci celoživotního vzdělávání. 

Nová praxe

Dnes máme na kontě několik livestreamů cílených na různá témata a medicínské specializace. Jeden z nich se týkal například vakcinace proti covid-19 a přilákal 406 uživatelů, kteří ho sledovali během živého vysílání. Přes 800 dalších uživatelů jej posléze zhlédlo ze záznamu.

Klienti, kteří si tento produkt objednali, pozitivně hodnotí nejen vysokou kvalitu přednášek danou vystupujícími a edukativním obsahem, ale i profesionální zázemí studia, v němž se akce natáčejí, a technické zpracování videí. Uživatelé zase chválí kvalitu přenosu a možnost pokládat přednášejícím dotazy v průběhu vysílání.

Které z našich služeb jsme využili?

Funkční a účinné řešení najdeme pro 
každého. Dosáhněte svých cílů pomocí
našich služeb.
Eventy

Eventy

Uspořádáme semináře a další vzdělávací akce i setkání pacientů s lékaři. Pronájem prostor, zajištění řečníků i natáčení – to vše bude v naší režii.
Více
Zpravodajství a mailing

Zpravodajství a mailing

Všechny publikované informace dokážeme zároveň doručit uživatelům rovnou do e-mailu prostřednictvím dobře zacílených e-zpravodajů.
Více

Vyplňte pár údajů, ozveme se vám.