#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Doporučené téma

Doporučené téma

Jak přitáhnout pozornost?

Pokud chcete informovat širokou veřejnost o určité problematice, je nutné o ní informovat aktuálně, kontinuálně a v kontextu. To umožňuje rubrika Téma na portálech proLékaře.cz, proSestru.cz a proLékárníky.cz. Jedná se o samostatnou microsite webovou stránku, která obsahuje odborné texty i audiovizuální obsah. Kromě toho na ní lze umístit odkazy na související odborné kurzy a časopisy. Webová stránka vždy obsahuje logo partnera, který dané téma podporuje, poskytuje mu reklamní prostor. Všechen obsah, který v rámci kanálu Téma publikujeme, následně také doručujeme cílové skupině prostřednictvím personalizovaného mailingu.

Léty prověřený úspech

První téma jsme na našich portálech zveřejnili v roce 2009. Historicky nejvyššího úspěchu zatím dosáhlo téma s názvem „HVP, condylomata a akutní respirační infekce“, které má více než 82 tisíc zobrazení za rok.
Aktivních témat nyní máme sedmdesát a každý rok vytváříme sedm až deset nových. Ačkoliv by se mohlo zdát, že pro další témata už není prostor, opak je pravdou. Stále totiž existují medicínské obory, které na svá témata teprve čekají a které si zaslouží větší pozornost v rámci mezioborové spolupráce – zejména ty pak přinášejí příležitost oslovit nové skupiny uživatelů.

Které z našich služeb jsme využili?

Funkční a účinné řešení najdeme pro 
každého. Dosáhněte svých cílů pomocí
našich služeb.
Doporučená témata

Doporučená témata

Microsite neboli speciální malý web na vybrané téma z medicíny. Nabízí odborné texty ze zahraničních studií i články z domácí a zahraniční praxe. Vždy obsahuje logo partnera.
Více
Kongresové zpravodajství

Kongresové zpravodajství

Málokdo se zvládne účastnit všech odborných konferencí. S naším odborným zpravodajstvím však můžete mít přístup ke všem důležitým informacím, které zde zazní.
Více
Zpravodajství a mailing

Zpravodajství a mailing

Všechny publikované informace dokážeme zároveň doručit uživatelům rovnou do e-mailu prostřednictvím dobře zacílených e-zpravodajů.
Více

Vyplňte pár údajů, ozveme se vám.