#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Edukační video

Edukační video

Když chybí informace

Příchod pandemie covidu-19 nejvíc zasáhl právě medicínu a zdravotnictví. Lékaři a sestry se ocitly v první linii boje s dosud neprobádaným virem a nemocí, kterou způsoboval. Stejně jako pacienti se i oni obávali nákazy, která u řady lidí vedla k úmrtí. Snažili se dodržovat všechna nařízení a doporučení, která přicházela společně s každým novým poznatkem o povaze tohoto viru.

Abychom i my přispěli k větší informovanosti a pomohli zdravotníkům v první linii, natočili jsme s odborníky na veřejnou ochranu zdraví vzdělávací video. Názorně jsme v něm předvedli, jak si správně navlékat a svlékat ochranné pracovní pomůcky, jejichž užívání chránilo lékaře, sestry i pacienty před nákazou.

Video mělo velmi kladný ohlas. V době plné nejasností jsme neustále přinášeli klíčové a ověřené informace týkající se nemoci covid-19 a viru SARS-CoV-2 s využitím zahraničních zdrojů. Náš portál proLékaře.cz se zároveň stal důležitým zdrojem informací pro české zdravotníky.

Které z našich služeb jsme využili?

Funkční a účinné řešení najdeme pro 
každého. Dosáhněte svých cílů pomocí
našich služeb.
Eventy

Eventy

Uspořádáme semináře a další vzdělávací akce i setkání pacientů s lékaři. Pronájem prostor, zajištění řečníků i natáčení – to vše bude v naší režii.
Více
Zpravodajství a mailing

Zpravodajství a mailing

Všechny publikované informace dokážeme zároveň doručit uživatelům rovnou do e-mailu prostřednictvím dobře zacílených e-zpravodajů.
Více

Vyplňte pár údajů, ozveme se vám.