#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Medailonek

Medailonek

Jak zbavit pacienty strachu?

Největší obavy budí v člověku strach z neznámého. A platí to i v medicíně – zejména pacienti, které čeká operační zákrok nebo lékařské vyšetření, mají řadu obav. Často kvůli tomu, že o lékařích, kteří mají daný zákrok či vyšetření provést, vědí jen málo. To se rozhodla změnit jedna plicní klinika, která se na nás obrátila s prosbou o vytvoření medailonku svého pracoviště. Neváhali jsme a s využitím moderní techniky včetně dronu jsme se hned pustili do práce.

Profesionalita na prvním místě

Stejně jako při tvorbě textů spolupracujeme s odborníky, i při natáčení audiovizuálního obsahu pracujeme s profesionálním štábem. Vytvořili jsme krátké video, v němž jsme představili nejen pracoviště kliniky jako takové, ale zároveň provedli naše diváky jednotlivými odděleními a seznámili je s odbornými vyšetřeními i zákroky. Video tak klinice slouží k propagaci pracoviště a jako edukační materiál pro pacienty, kteří se díky němu včas dozví, na co se připravit.

Výsledek naší práce nadchl nejen zástupce kliniky, ale i partnera z řad farmaceutických firem, který vznik video-medailonku finančně podpořil. Video je nyní umístěno na webových stránkách kliniky a na YouTube.

Které z našich služeb jsme využili?

Funkční a účinné řešení najdeme pro 
každého. Dosáhněte svých cílů pomocí
našich služeb.
Eventy

Eventy

Uspořádáme semináře a další vzdělávací akce i setkání pacientů s lékaři. Pronájem prostor, zajištění řečníků i natáčení – to vše bude v naší režii.
Více
Zpravodajství a mailing

Zpravodajství a mailing

Všechny publikované informace dokážeme zároveň doručit uživatelům rovnou do e-mailu prostřednictvím dobře zacílených e-zpravodajů.
Více

Vyplňte pár údajů, ozveme se vám.