#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Online konference

Online konference

Když se lidé nemohou setkávat

Příchod pandemie covidu-19 začátkem roku 2020 znamenal radikální změnu v našich životech. Nový koronavirus se rychle šířil mezi lidmi a způsoboval onemocnění, o kterém lékaři do té doby neslyšeli. Jedinou cestou, jak zamezit dalším nákazám, bylo omezení mezilidských kontaktů. Opatření se zákonitě dotklo i vzdělávacích akcí, které do té doby probíhaly pouze osobně. Konference vysoce potřebných zdravotníků se proto musely přesunout z konferenčních sálů do online prostředí, což odstartovalo nový trend.

Realizace videokonference

V té době se na nás obrátila jedna odborná lékařská společnost s prosbou o pomoc s organizací a technickým zpracováním online konference. Jednalo se o každoroční akci, kterou uváděla předsedkyně společnosti.

V rámci této spolupráce jsme zajistili celkem osm řečníků z České republiky, kteří se do videokonference zapojili a byli po celou dobu jejího trvání divákům k dispozici. Diváci přitom mohli řečníkům posílat své dotazy prostřednictvím aplikace Sli.do.

Přímý přenos konference trval zhruba dvě hodiny a za tu dobu ho zhlédlo kolem 70 lidí. Několik desítek diváků si ji později pustilo ze záznamu, který je trvale umístěn na portále proLékaře.cz

Které z našich služeb jsme využili?

Funkční a účinné řešení najdeme pro 
každého. Dosáhněte svých cílů pomocí
našich služeb.
Eventy

Eventy

Uspořádáme semináře a další vzdělávací akce i setkání pacientů s lékaři. Pronájem prostor, zajištění řečníků i natáčení – to vše bude v naší režii.
Více

Vyplňte pár údajů, ozveme se vám.