#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Virtuální setkání pacientů

Virtuální setkání pacientů

Jak to začalo?

V MeDitorialu vzděláváme odbornou lékařskou veřejnost v oblasti primárních imunodeficiencí. Stejně tak vzděláváme i pacienty, kteří některou z těchto vrozených poruch obranyschopnosti trpí. Lékařům jsme nejprve poskytovali především odborná sdělení v rámci samostatného projektu na portálu proLékaře.cz, pacienti zase mohli čerpat ze speciálního EDU webu zaměřeného na tuto problematiku. Později nás napadlo obě skupiny propojit. Jak? Jednoduše! Umožnili jsme jim, aby se osobně sešli a vzájemně informovali o tématech, která je zajímají. 

Co bylo dál?

První společné setkání jsme uspořádali v roce 2018 v příjemném prostředí hotelu na Vysočině, kam dorazili lékaři a pacienti i se svými rodinami. Přednášek a workshopů se tehdy zúčastnilo celkem 140 lidí. Akce byla natolik úspěšná, že jsme se rozhodli rovnou navázat dalším ročníkem. O rok později jsme se znovu sešli na Vysočině, kde si dospělí i děti opět užili víkend plný nových praktických informací i zábavy. Třetí ročník ovšem narušil příchod pandemie covidu-19. A tak jsme z obav o zdraví našich účastníků přesunuli akci do virtuálního prostředí

Jaký byl výsledek?

Účastníci této akce se sice nemohli těšit z osobního víkendového setkání v hotelovém komplexu, zato však mohli v přímém přenosu a v pohodlí svých domovů sledovat profesionálně zpracované prezentace jednotlivých přednášejících online a pokládat jim své dotazy. Na závěr každého bloku přednášek následovala debata moderovaná Jolanou Voldánovou.

Virtuální setkání sledovalo dvakrát více lidí, než kolik se jich předtím účastnilo osobně.
EDU web určený pacientům s primárními imunodeficity má teď přes 130 000 návštěv za rok a více než 180 000 zobrazení.

Které z našich služeb jsme využili?

Funkční a účinné řešení najdeme pro 
každého. Dosáhněte svých cílů pomocí
našich služeb.
Speciální weby

Speciální weby

Chcete oslovit určitý segment lékařů či lékárníků? Vytvoříme vám web na míru, který uchopí dané téma z pohledu vybraných specialistů.
Více
Eventy

Eventy

Uspořádáme semináře a další vzdělávací akce i setkání pacientů s lékaři. Pronájem prostor, zajištění řečníků i natáčení – to vše bude v naší režii.
Více
Zpravodajství a mailing

Zpravodajství a mailing

Všechny publikované informace dokážeme zároveň doručit uživatelům rovnou do e-mailu prostřednictvím dobře zacílených e-zpravodajů.
Více

Vyplňte pár údajů, ozveme se vám.