#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Webinář pro sestry

Webinář pro sestry

Online i offline v jednom 

Spojit distanční a prezenční formu vzdělávání není v době technických vymožeností žádný problém. Sami jsme se o tom přesvědčili v rámci projektu, který jsme realizovali pro partnera z řad farmaceutických firem. Cílem bylo seznámit všeobecné sestry s aplikační technikou určitého léku a současně je poučit o novinkách v této oblasti. Akce se měla konat na čtyřech místech České republiky, přičemž obsahová náplň webináře měla být pro všechny stejná. Zadání jsme vyřešili spojením online a offline aktivit v jeden výstup.

Přednášky jsme předem natočili, přednášející se připojili online

Sestry z vybraných krajů se sešly v konferenčních místnostech, kde jsme jim nejprve přehráli předem natočené video s výkladem několika přednášejících. Ti se přitom do webináře připojili, aby mohli okamžitě reagovat na otázky publika. Následoval aplikační workshop, který v každém místě vedl jiný instruktor. Sestry tak měly možnost vyzkoušet si probíranou techniku v praxi a zeptat se na vše, co je k tématu zajímalo. Natočené přednášky jsme poté umístili na portál proSestru.cz, kde se k nim účastnice workshopu můžou kdykoliv vrátit.

Akce se zúčastnilo celkem 60 vybraných specializovaných sester z celé republiky. Setkání se konala v Praze, Plzni, Brně a v Ostravě. Záznam přednášek na portále proSestru.cz posléze zhlédlo několik desítek dalších uživatelů.

Které z našich služeb jsme využili?

Funkční a účinné řešení najdeme pro 
každého. Dosáhněte svých cílů pomocí
našich služeb.
Eventy

Eventy

Uspořádáme semináře a další vzdělávací akce i setkání pacientů s lékaři. Pronájem prostor, zajištění řečníků i natáčení – to vše bude v naší režii.
Více
Zpravodajství a mailing

Zpravodajství a mailing

Všechny publikované informace dokážeme zároveň doručit uživatelům rovnou do e-mailu prostřednictvím dobře zacílených e-zpravodajů.
Více

Vyplňte pár údajů, ozveme se vám.